Egy orvosnő aki ráadásul terhes épp dolgozik a szülőszobában.Hirtelen kiderül hogy a magzatviz valaki másé

Loading...
Egészség, Életmód, Nő és Férfi Admin Monday 18th June 2018

A terhesség minden édesanya számára különleges időszak. Sok meglepetést tartalmaz és mikor a terhesség már előrehaladott állapotban van, a család már alig várja, hogy megérkezzen a baba.Sok édesanya dönt úgy, hogy a terhesség alatt is dolgozik és a szülés előtt egy bizonyos időpontban megy majd csak szabadságra.

28 éves Emily az iowa-i orvostudományi egyetemen diplomázott le és szülésznőként dolgozott.Ebben az időszakban Emily már néhány hónapos terhes volt de ennek ellenére még heti 80 órát dolgozott.-A terhesség első három hetében nem volt semmi problémám. Rendesen dolgoztam és éjszakai műszakot is vállaltam, mesélte a lány az Iowa City Press-Citizen-nek.A lány élvezettel végezte munkáját, de egyik nap munka helyett azért ment be a kórházba, mert páciens lett belőle.

Emily éppen dolgozott a kórházban, amikor hirtelen fájdalmai lettek, írta az Iowa City Press-Citizen.Emily ekkor már a 36. hétben volt és még négy hete volt hátra a szülésig. Azt hitte, hogy van még elég ideje és ezért folytatta a munkát.De Emily babája ezt egészen másképp gondolta.

Emily épp egy másik hölgynek segített a szülésnél amikor valami váratlan dolog történt.Ezt mesélte az ABC-News-nak:-Azt hittem, hogy a páciensem magzatvize folyik el amikor éppen a szülőszobában voltunk. De nem így volt. És erre csak akkor jöttem rá, amikor már kimentem a szülőszobából.Amikor a lány számára világossá vált, hogy most rajta a sor, kollégái segítségét kérte a szülésnél.Mivel mindez kora reggel történt és nem számított erre sem Emily sem a férje, beletelt egy kis időbe míg az apuka megértette mi történik. Azonnal be is ment a kórházba.

Micsoda hihetetlen történet! Az orvos aki másoknak segít a szülésnél hirtelen maga is a szülőszobában köt ki! Minden jót kívánunk az egész családnak. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is hihetetlennek gondolod!

Loading...
2.3 ezer Megosztás
Loading...
  • Hasonló bejegyzések