A csillagjegyek legféltettebb titkai! Rántsuk le rólad is a leplet!

Loading...
Egyéb Admin Monday 18th June 2018

Ha kívülről próbálunk is “normálisnak” tűnni, ez még nem jelenti azt, hogy azok is vagyunk. Vagyis, lefordítva ez az jelenti, hogy próbálunk teljes mértékben beilleszkedni, megfelelni a társadalmi elvárásoknak, de mindenkinek vannak azért féltve őrzött titkai, szokásai.
Az alábbiakban sorbavesszük, hogy az egyes csillagjegyek szerint mi az, amit eltitkolunk az ismerőseink elől.

Kos
A hangos, és határozott Kos legbelül szeretetre, és gyengédségre vágyik, csak éppen ezt nem mondja ki. Szégyenlős, és a legnagyobb félelme, hogy felismerik, szüksége van a szeretetre.

Loading...

Bika
Nem bízik senkibe, és soha nem érzi magát biztonságban. Ha végre megtalálja az igazit, akkor nem akarja elhinni, hogy tényleg feltétel nélkül szereti őt.

Ikrek
Nagyon óvatos, és mélyen legbelül igen zárkózott. Csak kevés személy van, akit közel enged magához. Fél attól, hogy, akit a bizalmába enged, az elárulja.

Rák
Nagyon érzékeny személy, és fél, hogy fény derül a sebezhetőségére. Sokszor inkább elrejti az érzéseit, nem adja ki az igazi önmagát.

Oroszlán
Szeret a figyelem középpontjában lenni, és irtózik attól, hogy valaki elveszi tőle ezt a tisztséget. Nem tud olyan emberekkel barátkozni, akiknek nagy az önbizalmuk, és az egójuk.

Szűz
Túl sokat agyal, gondolkozik, találgat, kombinál. Kissé pesszimista, de gyakran előfordul, hogy a dolgok nem is olyan rosszak, mint amilyennek elképzeli őket.

Mérleg
Legnagyobb félelme, hogy magányos lesz, és egyedül marad. Akkor érzi biztonságban magát, ha emberek veszik körül. Ezt azonban nem vallja be senkinek, mert fél, hogy nem értik meg.

Skorpió
Távolságtartó, és nem bízik túlságosan az emberekben. Először távolról figyel, majd teszteli az embereket. Nehezen enged a közelébe bárkit is.

Nyilas
Nem szereti a kötelezettségeket, teljesen kiborul, ha valaki arra kötelezi, hogy olyat tegyen, amihez nincs kedve. Ilyen helyzetben inkább felmond, minthogy alkalmazkodna egy kicsit.

Bak
Mindenkinek van hibája, de a Bak egyedül tökéletes a világon, legalábbis így érzi ő. Ha valaki rátapint a gyengeségeire, akkor elmenekül.

Vízöntő
Nehezen jön ki a tőle eltérő nézeteket valló emberekkel. Nagyon törekszik rá, hogy megértsen mindenkit, de legtöbbször egy teljesen más világban él, mint a környezete.

Halak
Kívülről erős, határozott, de belül gyenge, és nagyon törékeny. Ne hagy sok embert bejutni a szívébe. Bizalmatlan, és félős.

1.9 ezer Megosztás
Loading...
  • Hasonló bejegyzések