Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb Novemberben!Te köztük vagy ?

Loading...
Ezotéria, Nő és Férfi Admin Monday 18th June 2018

2017 novemberében 3 csillagjegy szülötteinek fenomenális szerelmi kalandokban, érzelmekben lesz részük, szinte lángra gyúl a szívük és eszüket veszi a szerelem. A párkapcsolatban élők még szorosabbra fűzhetik kötődésüket, az egyedülállók pedig rátalálhatnak a nagy Ő-re.

Ikrek-Az Ikrek jegy szülötteinek csodás novemberben lesz részük, főleg 12-én, amikor a Vénusz bolygó hatására kinyílik a szívük, és minden tökéletesen alakul a párkapcsolatukban. Helyreáll a kommunikáció, és ismét feltámad a romantika, az erotika iránti vágy. Ezt november 19-én a Jupiter is megerősíti. A párkapcsolatban élők november 12–20. között számíthatnak a legtüzesebb napokra, amikor a szenvedély, a vágy lesz az úr. Az egyedülállóknak, ebben az időszakban, az a legfontosabb, hogy nyitottak legyenek, tárják ki a szívüket és hagyják, hogy az érzelmeik irányítsák az életüket.
Skorpió-Minden szempontból remek dolgok történnek novemberben a Skorpiókkal, de kifejezetten a szerelmi életük virágzik fel. A Vénusz 19-ig nagyon sok pozitív energiát szabadít fel, amelynek révén megerősödik a romantika, a szenvedély iránti vágy. A Skorpiók úgy érzik majd, hogy a rózsaszín köd elborítja az elméjüket, főként a hónap legelső, a harmadik és a hetedik napján fog ez megtörténni, hiszen ekkor az érzelmek lesznek a főszerepben. A csúcspont november 25-én lesz, ekkor nagyobb érzelmi zűr keletkezhet, de a Skorpiók le tudják majd nyugtatni magukat, és visszanyerik érzelmi harmóniájukat. A szingliknek is több örömben lesz részünk novemberben, hiszen megtapasztalhatják az igaz szerelmet.
Nyilas-Bámulatos hónap lesz a novemberi a Nyilasoknak. A Vénusz felébreszti a bennük rejlő szerelmes kamaszt, így hihetetlen szenvedélyesek lesznek, és a szerelem is ismét fellobban az életükben. Kommunikatívak, nyitottak, barátságosak lesznek, főleg azokkal az emberekkel szemben, akiket imádnak. Az egyedülállóak azt fogják megtapasztalni, hogy mennyi szeretet árad feléjük. Ha hisznek a nagy Ő-ben, akkor váratlanul bekopoghat az ajtón, erre főként november 21-én lesz nagy esély.

Loading...
4.6 ezer Megosztás
Loading...
  • Hasonló bejegyzések