Tudd meg, mit árul el rólad a születési éved utolsó számjegye!

Loading...
Ezotéria Admin Monday 18th June 2018

A születési évünk természetesen hatalmas szerepet játszik az életünkben. Ugyanakkor nagyon fontos a születési évünk utolsó számjegye is. Minden számnak van egy megfelelő eleme, ezek: Fém, Tűz, Föld, Fa és Víz. Az említett elemek rengeteget mutathatnak meg egy ember személyiségéről és szokásairól.

Nézd meg, hogy a te születési évedhez melyik elem tartozik! Például: Ha 1987-ben születtél, akkor a 7-es számot kell választanod, ami a Tűz.
Fém (0-1)
Azok, akik a Fém elem alatt születettek, a karakter és a stressztűrés az erősségük. Ezek az emberek felszabadultak és meglehetősen tartózkodóak, szívesen cselekszenek saját elképzeléseik szerint. Céljuk, hogy következetesen és szeretetben éljenek. Pontosan tudják, mit akarnak, és mindent megtesznek a céljaik és ambícióik elérése érdekében. Hátrányaik a hatalom, a luxus vagyon és a sok pénz iránti vágy. Eltökéltek és nem tolerálják a botlást.
Víz (2-3)
A Víz elem alatt született emberek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az együttérzés, az odafordulás és a szimpátia mások irányába.
Nagyszerű képzelőerővel és leleményességgel rendelkeznek, és ez teszi őket gazdagabbá a művészethez kapcsolódó pályafutásukban. Ezeknek az embereknek rendkívül jó megérzéseik vannak és nagy koncentráció képességgel bírnak.
Fa (4-5)
Azok, akik a Fa elem alatt születtek, magabiztosak és szorgalmasak. Vágyakoznak az eredetiség, az új élmények iránt. Nagy álmuk, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot a legbizarrabb és legrejtettebb helyeivel együtt. Soha nem önző és egoista módon cselekszenek.
Tűz (6-7)
A Tűz elem alatt született emberek igazi kalandorok, sokat álmodoznak egy világ körüli utazásról. Jellemző rájuk, hogy túl elhamarkodottan vetik bele magukat a dolgokba. A tűz elemei kedvesek és természetesek; tudják, hogyan bűvöljék el az embereket.
Föld (8-9)
Azok, akik a Föld eleme alatt születtek, megbízhatóak és rámenősek. Alaposan megfontolnak minden egyes dolgot, és mindig bölcsen cselekednek. A Föld elemhez tartozók szeretik a fegyelmet és a rendet, ezért mindig a tervük alapján élnek. Az ismeretlen a legnagyobb félelmük.

Loading...
1 ezer Megosztás
Loading...
  • Hasonló bejegyzések