Szabó Zsófi: „Előjött az aggódó énünk”

Loading...
Cikkek, Életmód, Nő és Férfi Admin Monday 18th June 2018

Szabó Zsófi tudatosan neveli gyermekét, a legtöbb dologban határozott elképzelései vannak, de családja és férje, Zsolt is támogatja mindenben.

Loading...

Zsolt családja sok tanáccsal látta el a fiatal édesanyát, hiszen több kisgyermek is él már a családjukban, Zsófi pedig már rutinosan látja el a mindennapi feladatokat. A baba gondozásával járó feladatokat próbálják megosztani Zsolttal, aki már a legnagyobb félelmét is legyőzte, és tisztába tette a kicsit. Az édesanya azonban egy dologban nem enged: éjszaka csakis ő kel fel a pici Mendelhez.

– Tíz órakor lefekszem egy kicsit, ilyenkor pihenek, amíg fel nem kel a kisfiam. Tizenegykor van még egy etetés, ha pedig felkel, az apukája járkál vele a szobában. Az éjszaka többi részében már mindig én megyek Mendelhez. Sem anyukám, sem Zsolti nem bírná a nappalokat más esetben. Próbálok szigorúbb lenni magunkkal, hogy kialakítsunk egy napi beosztást – mondta a műsorvezető a HOT!-nak.

A kicsire néha Zsófi anyukája vigyáz, míg a pár egy kicsit kikapcsolódik, de még ekkor sem feledkeznek meg Mendelről. – Már előfordult, hogy találkoztunk barátokkal, étteremben és moziban is jártunk. Vicces volt, mert film közben kimentem a teremből, hogy felhívjam anyukámat, hogy mi újság a picivel. Közben Zsolti is írt, hogy telefonáljak. Látszott, hogy előjött az aggódó énünk – vallotta be Zsófi a lapnak.

Forrás: blikk.hu

1.1 ezer Megosztás
Loading...
  • Hasonló bejegyzések