Azt hitte normális babának ad életet de 20 évvel később lánya úgy néz ki mint egy gyerek

Loading...
Videók Admin Monday 18th June 2018

Mary és Brad Kish egy párt alkottak és már nagyon szerettek volna családot. A 90-es években történt ez és Mary nemsokára teherbe is esett.

Az édesanya lány babát várt és a terhesség alatt semmilyen komplikáció nem lépett fel. Mikor a baba megszületett, megdöbbenve látták, hogy a kislánynak túlságosan nagy és kerek feje van, az orra pedig leginkább egy csőrre hasonlított.

Loading...

A kislány növekedett ugyan, de nagyon lassan és csak ekkor tudták meg a szülők, hogy gyermekük törpenövésű. Sokkal alacsonyabb, mint testvére Sarah.

Hallermann-Streiff szindrómával született a kis Michelle, ami olyan ritka betegség, hogy csupán 250 ilyen esetet tartanak számon.

A betegség előfordulásának aránya 1 az 5 millióhoz, az ilyen babák általában halláskárosodással születnek, nem tudnak rendesen enni. Sokáig kell majd őket szondával táplálni és hallókészülékre is szükségük lesz.

Michelle is sok kezelést kap, rendszeresen látogatja a kórházat emiatt és nem tud igazán normális életet élni. Sokan megbámulják őt az utcán és azt hiszik róla, hogy még gyerek.

Betegsége ellenére Michelle egy felnőtt ember, aki ugyanazokat a dolgokat szereti, mint bármely más, hasonló korú fiatal hölgy a világon.

Nagyon szeretne egy olyan társat találni, aki önmagáért szereti őt.

Sok bátorságot és a legjobbakat kívánjuk neki. Micsoda bátor és erős nő!

6.3 ezer Megosztás
Loading...
  • Hasonló bejegyzések