A kakas minden nap rohan a buszhoz hogy legjobb barátját üdvözölje

Loading...
Életmód, Videók Admin Monday 18th June 2018

Ha háziállatokról beszélünk, akkor biztosan mindenki kutyára vagy macskára gondolt. Esetleg szóba jöhet nyuszi, hörcsög vagy patkány is.

Vannak azonban olyan állatok is, amire ilyenkor nem gondolunk. Ilyen például a kakas. Az Egyesült Államokban, Texas államban élő kislány például arról számol be, hogy milyen szoros kapcsolatot alakított ki egy kakassal. Igazán szívmelengető történet.

Loading...

Holley Burns a 13 éves Savannah édesanyja, aki elmondta a történetet a The Dodo-nak.

Frog a kakas néhány évvel ezelőtt került a Burns családhoz a tanyára. Megérkezése után elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a kislány és a kakas között különleges kapcsolat alakult ki.

Holly ezt mesélte még a The Dodo-nak:

“Ez a kakas nem ment, hanem mindig ugrált. Ezért is neveztük őt el Frog-nak (béka)”.

Frog hamar kiválasztotta legjobb barátját.

Mikor Savannah még kicsi volt, mindenhová vitte magával a kakast és közben tette a dolgát.

“Vitte magával a fürdőszobába is, mikor teregetett. Mikor elmosta az edényeket, letette a kakast maga mellé ő pedig türelmesen nézte, mit csinál a lány. – mesélte Holley a The Dodo-nak.

Frog mindig a lány közelében van, akkor is, ha Savannah csak pihen vagy éppen tv-néz.

Frog minden nap várja azt a pillanatot, amikor Savannah végre hazajön az iskolából. A kislányt az iskolabusz hozza haza, a kakas pedig szalad, hogy minél előbb láthassa barátját.

-Az is előfordul, hogy ha Savannah és testvére nem száll időben le a buszról, akkor a kakas felugrik a buszra. A mi buszsofőrünk igazán figyelmes, pontosan tudja, hogy figyelnie kell Frog-ra. Mindig megnézi, hogy a kakas elment-e már és csak akkor indítja a buszt – mondta Holley a The Dodo-nak.

A lenti filmben láthatod, hogyan üdvözli Frog a kislányt, mikor ő leszáll a buszról.

4.3 ezer Megosztás
Loading...
  • Hasonló bejegyzések