A megégett lányt nem hagyja nyugodni a titokzatos nővér képe és 38 évvel később megtalálja őt

Loading...
Videók Admin Monday 18th June 2018

Néhány ember örökre megmarad életünkben. Talán nincsenek mindig jelen, de olyan érzelmi szálak kötnek minket hozzájuk, hogy soha nem fogjuk őket elfelejteni, mesélte Amanda Scarpinati, az Inside Edition-nek.

1977-ben még csak három hónapos volt, amikor nekiesett egy forró vizes párologtatónak. Harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, a teste tele lett sebekkel. Egész gyermekkorát végigkísérte a csúfolódás, de soha nem fogja elfelejteni azt az ápolónőt, aki őt gyermekként kezelte.

Loading...

A róluk készült képek bekerültek a kórház éves jelentésébe. Amanda számára ezek értékes fotók voltak, mindig is meg szerette volna találni azt a nővért, aki olyan odaadóan gondoskodott róla. Ezért egy felhívást tett közzé a Facebook-on.

« Ezen a képen még kisbaba vagyok, az Albany kórházban, New Yorkban. Már 20 éve próbálom kideríteni, hogy ki az a hölgy aki engem a karjaiban tart, de nem sikerült.

Talán a szociális média segít és megtalálom őt. A kép 1977-ben készült. Talán megtalálom őt és tudok vele beszélni.”

Kérem osszák meg ezt az üzenetet.

Később a kommentek között megjelent egy üzenet és egy név is.

« Helló Amanda, Angela a nevem és én dolgoztam akkoriban a gyerek osztályon 1977-ben. Nagyon jól ismerem ezt a hölgyet, Susan Berger-nek hívják.

Igazán kedves hölgy volt, szerette a gyerekeket és odaadással végezte munkáját. A Syracuse területére költözött, a férje neve Ron volt. De most nem tudom pontosan, hol lakik.

Már 35 éve nem beszéltem vele. Te is ugyanolyan kedves, gondoskodó személy vagy, mint Angela.”

20 év után Amanda megtalálta azt a hölgyet, aki kisbaba korában gondozta őt. Susan, anélkül hogy tudta volna, segített Amandának abban, hogy feldogozza az őt ért csúfolódásokat. Nézd meg a megható találkozást a lenti filmben.

6 ezer Megosztás
Loading...
  • Hasonló bejegyzések